سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دشمن ترینِ آفریدگان نزد خداوند، غیبت کننده است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :4
بازدید دیروز :3
کل بازدید :72662
تعداد کل یاداشته ها : 117
103/2/25
7:53 ص

خواص یونجه برای دیابت خواص یونجه برای دام خواص یونجه برای مرغ خواص یونجه برای پوست خواص یونجه برای چاقی خواص یونجه زرد خواص یونجه وحشی برای قلب خواص یونجه برای بدن

 

خواص باورنکردنی و حیرت انگیز یونجه که تا کنون نمی دانستید

 

خواص یونجه!

در ادامه مجله سلامت   شما با انواع خواص یونجه بصورت خلاصه و مفید مطالعه می فرمایید. یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه می باشد برگچه های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است .گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می باشد .یونجه ریشه ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می کند و بنابراین منبع ویتامین ها و مواد معدنی است که از خاک می گیرد .   یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت . یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدار بسیار زیاد کشت می شود .زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال حاضر بعلت درا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می رسد .  

خواص یونجه

انواع یونجه در ایران

  1. یونجه بمی
  2. یونجه همدانی
  3. یونجه بغدادی
  4. یونجه یزدیخواص یونجه

خواص باور نکردنی و جالب از عرق یونجه که باید بدانید!

شربت یونجه هم در کنار عرق یونجه فواید زیادی دارد. طرز تهیه شربت یونجه به این شرح است که 100 گرم یونجه خشک در یک لیتر آب می‎جوشانیم تا نصفه شود. در مرحله بعدی مایع را صاف نموده با 900 گرم شکر مخلوط کرده کمی می‎جوشانیم تا شربت مانند شود.

  • از عرق یونجه برای بازشدن قاعدگی استفاده می شود. همچنین میتوان 5 گرم تخم یونجه در 150 سی سی آب جوشانده در حمام یا بعد از حمام میل نمود.
  • خوردن عرق یونجه جهت تصلب شرایین مفید است. نصف استکان از عرق آن 5 بعدازظهر میل شود.
  • یونجه کنترل کننده شهوت نیز می باشد.
  • از خواص عرق یونجه اینست که از آن برای سرماخوردگی استفاده می شود. برای این کار تخم آن 5 گرم در 150 سی سی آب ریخته و جوشانده ای تهیه کنید.
  • جالب است بدانید کسانی که در ادرارشان خون وجود دارد خوب است از خود یونجه یا دمکرده یونجه استفاده کنند.
  • از خواص عرق یونجه میتوان به ازدیاد شیر مادر اشاره کرد.
  • برای نرم کردن ورم ، کافیست که یونجه را کوبیده با عسل مخلوط نموده به صورت ضماد بگذارید.
  • عرق یونجه و یونجه از خونریزی‎های داخلی جلوگیری می‎کند در نتیجه برای خونریزی سینه مفید است.
  • از خواص عرق یونجه و شربت یونجه اینست که برای درمان آب آوردن شکم از شربت یونجه استفاده شود.
  • برای درمان کم‎خونی می‎توان از عرق یونجه یا یونجه یا شربت یونجه استفاده کرد.
  • از دیگر خواص روغن یونجه و یونجه انست که یونجه زیادکننده منی است.
  • برای درمان لاغری یونجه را با شکر بخورید و همچنین می توانید عرق یونجه را با شکر مخلوط کرده، 10 صبح و 5 بعدازظهر نوش جان کنید .
  • برای تصفیه خون عرق یونجه میل کنید.
  • جهت جلوگیری از لرزش بدن و درمان آن از یونجه استفاده کنید. بذر یونجه را در روغن زیتون جوشانده سپس بر بدن فلج بمالید.
  • همچنین برای معالجه نرمی استخوان و رشد کودکان از یونجه و عرق یونجه استفاده کنید، البته زیاد مصرف نشود و سعی کنید از یونجه تازه و جوان استفاده شود.
  • از یونجه برای درمان ترک اعتیاد استفاده می شود.
  • همچنین برای تقویت ستون فقرات می‎توان از یونجه استفاده کرد. روغن یونجه به صورت مالیدنی و خود یونجه به صورت خوردن برای این کار مفید است.

انواع یونجه در ایران

برخی هشدارهای مصرف یونجه:

  • یادآوری می کنیم مصرف زیاد یونجه باعث عدم جذب ویتامین E می‎شود.
  • خوردن یونجه تازه باعث نفخ می‎شود و حتی خطرناک است.
  • یادتان نرود که در بعضی‎ها یونجه ایجاد خارش می‎کند.
  • این را بدانید که طبع عرق یونجه گرم و تر است. (گرچه برخی طبع آن را معتدل می دانند.)
  • از خواص یونجه اینست که یونجه ملین و چاق کننده است با احتیاط خورده شود. عرق آن 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استکان به مدت 14 روز سپس تا 2 ماه میل نشود.
  • لازم به ذکر است اندازه مصرف یونجه در سال نباید بیش از یک کیلو باشد.
مصرف یونجه با برخی داروها تداخل دارویی داشته، ممکن است باعث کاهش اثرات درمانی داروهای ضد انعقادی نظیر وافارین شود. همچنین از مصرف این گیاه با داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی برای جلوگیری از دفع عضو پیوندی، بایستی پرهیز گردد.
ممکن است مصرف یونجـه در بعضی از نوزادان باعث مشکلات پوستی، روده‌ای- معده‌ای شود بنابراین لازم است، زنان شیرده آن را با احتیاط مصرف کنند.
در این گیاه دارای ترکیباتی مانند کومارین، ملی لوتین و فلانوئید وجود دارد که می تواند برای کنترل بیماری دیابت نوع 2 بسیار موثر باشد.

چاقی صورت با عرق یونجه

برای چاق شدن صورت می‌توانید عرق یونجه را روزی یک استکان صبح و همچنین نصف استکان عصر تا 14 روز میل کنید. استفاده از این عرق نباید بیش از 14 روز ادامه پیدا کند.


  
  

بیماری عروق کرونری

 

بیماری عروق کرونری زمانی رخ می دهد که رگ های خونی بزرگ در اطراف قلب دچار بیماری شود. کرونری به معنای اطرف قلب است. این بیماری می تواند بر روی قلب شما اثر بگذارد به همین خاطر باید مراحلی را برای پیشگیری از بروز آسیب به شریان های قلب در نظر داشته باشید.

 

بیماری عروق کرونری چیست؟

بیماری عروق کرونری به تجمع پلاک ها در شریان ها اشاره دارد. این پلاک ها زمانی تشکیل می یابند که کلسترول در بدن تجمع می یابد و شروع به مسدود کردن جریان خون غنی از اکسیژن می شوند. با گذشت زمان این شرایط جریان خون از طریق شریان را محدود می کند و باعث ایجاد خطرات حاد و جدی در افراد می شود.

 

علائم و نشانه های موجود

اگر نشانه های زیر را داشتید بلافاصله با پزشک مشورت نمایید زیرا این نشانه ها می تواند بر روی عملکرد قلب هم اثر بگذارد:

– تنگی نفس: زمانی که انسداد در شریان های کرونری افزایش پیدا می کند عضلات قلب نمی توانند پمپاژ را به درستی انجام دهند. اگر قلب نتواند منبع خون کافی را در اختیار بدن قرار دهد ممکن است در تنفس مشکل داشته باشید

– درد در قفسه سینه: درد یا ناراحتی در قفسه سینه معمولا در سمت چپ یا میانه قفسه سینه دیده می شود. این درد زمانی رخ می دهد که شما در استرس فیزیکی و روحی قرار داشته باشید.زنان این درد را در فک، گردن، بازو یا کمر تجربه می کنند.

 

نشانه های حمله قلبی

نشانه های بیماری قلبی می تواند به اسیب به قلب منجر شود. اگر عروق کرونری کاملا مسدود شوند، این شرایط می تواند به حمله قلبی منجر شود. نشانه های حمله قلبی عبارت است از :

– درد در شانه یا باوز
– فشار سنگین و درد در قفسه سینه
– درد در فک یا گردن
– درد در کمر یا شکم
– تنگی نفس
– تعریق
– عرق سرد
– حالت تهوع
– سبکی سر

زنان زمانی که دچار حمله قلبی می شوند ممکن است نشانه های متفاوت تری نسبت به مردان داشته باشند. به عنوان مثال آن ها ممکن است درد در کمر یا درد در فک، تنگی نفس، حالت تهوع و استفراغ را تجربه نمایند.

 

علل و فاکتورهای خطر

بیماری عروق کرونری قابل پیشگیری است. شما می توانید به کمک درمان های خانگی و درمان های معمولی از این شرایط پیشگیری کنید و خطر آن را کاهش دهید. در ادامه برخی از علل رایج بیماری عروق کرونری را با هم مرور می کنیم:

– کلسترول بالا: کلسترول شکلی از چربی است که دو گونه خوب و بد دارد. زمانی که سطح کلسترول بد خون افزایش می یابد بدن دچار مشکل می شود. یکی از این مشکلات بروز بیماری های قلبی است.

– فشار خون بالا: فشار خون بالا بر روی رگ های خونی فشار می آورد و باعث ایجاد اسیب به شریان ها می شود و حملات قلبی، نارسایی قلبی و سایر شرایط حاد را ایجاد می کند. این گزینه قاتل خاموش در نظر گرفته می شود زیرا ممکن است بی سر و صدا توسعه یابد.

– دیابت یا مقاومت به انسولین

– سبک زندگی ساکن و بدون تمرینات ورزشی

– سیگار کشیدن

فاکتورهای خطر

شما می توانید فاکتورهای خطر بیمار یهای عروق کرونری را با تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی خود کنترل کنید.

برخی از فاکتورهای خطر رایج برای بیماری عروق کرونری عبارت است از :

– مرد بودن: مردان بیشتر از زنان در معرض خطر هستند.

– سابقه خانوادگی: برخی از افراد ممکن است در خانواده خود فردی را داشته باشند که بیماری قلبی دارد. این شرایط می تواند خطر ابتلای فرد را به بیماری های قلبی افزایش دهد.

– سن: قلب و رگ های خونی با گذشت زمان کارکرد خود را از دست می دهند

– سیگار کشیدن

– سطح استرس بالا

– فعالیت اندک فیزیکی

– اضافه وزن داشتن و چاق بودن

– التهاب در بدن

– آپنه خواب

– دیابت

– فشار خون بالا

– کلسترول بالا

 

روش های طبیعی برای ریکاوری از بیماری عروق کرونری

روش های طبیعی برای ریکاوری از بیماری عروق کرونری

روش های طبیعی وجود دارد که می تواند شرایط شما را بهبود ببخشد. درمان بیماری های عروق کرونری در برگیرنده روش های طبیعی هم هست. این روش ها عبارتند از:

برای سلامت قلب غذا بخورید:

از آنجایی که سطح کلسترول بد خون بر روی قلب اثر می گذارد باید تغییراتی را در رژیم غذایی خود ایجاد کنید. غذاهای سرشار از فیبر محلول گزینه خوبی برای شما هستند. باید از خوردن چربی های اشباع شده یا ترانس خودداری کنید زیرا تبدیل به کلسترول بد می شوند. مواد غذایی همچون غلات کامل، حبوبات، شیر کم چرب، میوه های خام یا پخته شده، ماهی، سیر، آجیل ها و روغن زیتون را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

سطح کلسترول خود را با ورزش کاهش دهید:

تمرینات ورزشی از هر نوعی که باشد می تواند سطح کلسترول بد خون را کاهش دهد. این موضوع مانع از تجمع پلاک ها در خون می شود و سطح کلسترول خوب خون را بیشتر می کند. فعال بودن می تواند سایر شرایط را هم بهبود ببخشد.

وزن خود را کاهش دهید:

مطالعات مختلف نشان می دهد برنامه کاهش وزن تعریف شده می تواند نتایج درمانی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونری را بهبود ببخشد. سعی کنید وزن خود را در حد متعادل نگه دارید.

استرس خود را مدیریت کنید:

استرس می تواند به قلب اسیب وارد کند. اگر استرس زیادی دارید ممکن است به بیماری قلبی، فشار خون بالا، درد در قفسه سینه و سایر بیماری ها مبتلا شوید. مطالعات مختلف نشان می دهد استرس مزمن با التهاب مرتبط است. از روش هایی همچون مدیتیشن، یوگا و تمرینات ورزشی برای کاهش استرس خود استفاده کنید. از مصرف الکل و سیگار بپرهیزید و دعا کردن را فراموش نکنید.


  
  
<      1   2   3   4   5   >>   >