سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر که بى محابا به مردمان آن گوید که نخواهند ، در باره‏اش آن گویند که ندانند . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :27
بازدید دیروز :293
کل بازدید :73923
تعداد کل یاداشته ها : 117
04/2/11
7:41 ص

 

 

بیشتر بخوانید:

سرد مزاجی

 

گیاهان‌دارویی موثر در سرد مزاجی

 

 داروهای گیاهی برای درمان سرد مزاجی

 

در حدیثى از امام صادق علیه‌السّلام آمده است: «ناشتا کشمش خوردن باعث روییدن گوشت و محکمى استخوان و نازکى پوست و تقویت نیروى جنسى می ‏شود.»

در حدیثى از امام صادق علیه‌السّلام آمده است: «ناشتا کشمش خوردن باعث روییدن گوشت و محکمى استخوان و نازکى پوست و تقویت نیروى جنسى میشود.» همچنین می‌فرمایند: «خربزه بخورید؛ چرا که در آن، ده ویژگى است: پیه زمین است؛ نه دردى در آن هست و نه فسادى؛ خوراک است؛ آب است؛ میوه است؛ سبزى خوش است؛ شست‌وشو دهنده است؛ خورش است؛ توان جنسى را مى‏افزاید؛ مثانه را مى‏شوید؛ و ادرارآور است.»

برخی از مفردات موثر برای تقویت غریزه جنسى‏ و درمان سردمزاجی
بذرها: بذر شلغم، بذر کلم، بزر گیاه گزنه، بذر لوبیا گرگى، بذر ترتیزک آبى، بذر هویج، بذر مارچوبه، بذر ترب، بذر یونجه، بذر خربزه، بذر کرفس، بذر شنبلیله، بذر کتان، بذر شاهی.

حبوبات: نخود، لوبیا، باقلا و دانه های نفاخ و دارای غذائیت زیاد.

میوه‌ها: نارگیل، انگور شیرین، مویز، کشمش، انجیر، انار شیرین، گلابی، خربزه شیرین، خرما. برای افراد گرم مزاج هندوانه، خیار و شفتالو مفید است.

سبزیجات: پیاز، شاهى، نعناع، مارچوبه، هویج، تره، شلغم، ترب، کلم، کرفس، خارخسک برای درمان سرد مزاجی مفید هستند.

مغزها: بادام، گردو، پسته، فندق.

 درمان سرد مزاجی مردان, سرد مزاجی مردان

بادام، گردو، پسته، فندق برای درمان سردمزاجی مفید هستند

ادویه‌ها: زعفران، کنجد، عسل، شکر سرخ، سیر، شقاقل و مرباى شقاقل، جوز هندى، خولنجان، زرمباد، سورنجان، زنجبیل، مرباى زنجبیل، دارچین، فلفل، داروفلفل، آقرقرها، بوزیدان، سیاهدانه، کندر، جین‏سینگ، تودرى سرخ و سفید، انیسون، قسط شیرین، زنیان، مرباى آمله، انقوزه، بهمن سرخ و سفید، دانه‏ هاى داخل میوه‏ کاج، فلفل سفید، فلفل سیاه، فلفل دراز، هل بوا.

داروهاى فوق را می‌توان به‏ طور جداگانه یا چند عدد از آن‏ها را انتخاب کرده و به صورت کفلمه یا با نبات یا با عسل مخلوط کرده و هر روز میل شود.

سایر نکات
برای گرم مزاجان هندوانه، خیار، شفتالو، کاهو، کدو، خرفه مفید است.

پیه هندوانه ابوجهل براى سردمزاجان و خشک‏ مزاجان در هر حالتى خوب است و توان جنسی شان را تقویت مى‏ کند.

شربت مویز کاملا شیرین و پرمایه، شربت هر مویزى که باشد مفید است.

دانه انیسون را با ریشه شیرین‏بیان دم کرده و آب صاف‏کرده آن نوشیده شود.

اگر مغز به دانه را بدون پوست خوب جویده و خورده شود  در گرم‏مزاج‌ها براى تقویت نیروى جنسى مفید است‏.

خوردن دانه خردل قهوه ای با عسل.

خورد دانه خردل سفید با شیر و شکر.

خوردن زنجبیل با خولنجان و پسته.

  سرد مزاجی،درمان سرد مزاجی زنان،درمان سرد مزاجی

زنجبیل گیاهی است که برای درمان سردمزاجی مفید میباشد

خوردن دانه کنجد با بذر کتان برای درمان سرد مزاجی مفید است .

خوردن مخلوط تخم شوید و بادیان رومی به یک اندازه.

50 تا 100 گرم پیاز را روزی دو مرتبه همراه با غذا میل کنید.

خوردن 0/5 – 1 گرم زعفران با غذا  سرد مزاجی را درمان میکند.

خوردن 2 – 5 گرم کرفس خام با غذا.

خوردن 1 – 2 گرم تخم تره با شیر به مدت چند روز متوالی.

خوردن 10 تا 20 گرم موسیر همراه غذا برای درمان سرد مزاجی مفید است.

2 – 5 گرم پوست دارچین را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.

2 – 4 گرم گیاه مارچوبه را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.

30 گرم مغز فندق را کوبیده با عسل مخلوط کرده و خورده شود.

نخود را در آب تازه آن خیسانده تا پرورده شود سپس خورده شود.

 

بهمن سرخ و سفید را به مقدار مساوى ساییده و هر روز مقدار ده گرم از آن را با شربت سیب مخلوط کرده و خورده شود. براى تقویت نیروى جنسى و زیاد کردن اسپرم بسیار مفید است و شهوت مردان را تا حد بى‏قرارى زیاد مى‏کند.

مغز به دانه بدون پوست را خوب جویده و خورده شود به خصوص برای گرم مزاجان مفید است.

5 گرم جینسینگ، 10 گرم خولنجان، 5 گرم زنجفیل را آسیاب کرده روزی 2 گرم دم‌کرده با عسل شیرین نموده میل شود.

 

احتیاط
استعمال گلاب، بوییدن گل سرخ، بوییدن شکوفه بادام شیرین در زنان، مداومت در خوردن ترشی‌ها و سردی‌ها و رطوبت زاها مگر در گرم مزاجان، خوراکی های بادشکن مانند زیره سبز و سیاه، اسفند، مرزنجوش، خوراکی‌های خشک کننده مانند شاهدانه، ارزن، عدس و چیزهای سرد و خشک مانند نیلوفر، کافور، گشنیز، اسفرزه، ترشی‌جات مخصوصا چیزهای ترش و قابض مثل سماق، ریواس، سیب ترش، به ترش و نارنج از عوامل ضعیف کننده نیروی جنسی به شمار می روند.  بوییدن اسانس گل سنجد اصلا به مردان توصیه نمی شود چرا که موجب کاهش توانایی جسمی آنها می‌گردد.

 

بیشتر بخوانید:

نیاز جنسی بالای من در مقابل سرد مزاجی همسرم

سرد مزاجی جنسی زنان چیست؟

پایه های سردمزاجی زنان و مردان در چیست؟

سرد مزاجی یک آفت در روابط زناشویی

تقویت توان جنسی و سردمزاجی زنان

عواملی که در سردمزاجی مردان موثر است

گیاهان‌دارویی موثر در سرد مزاجی

به چه مردانی سردمزاج می‌گویند؟

 

 

منبع: zendegionline.ir


  
  

 

 

بیشتر بخوانید:

یائسگی مردانه

 

یائسگی در مردان چیست؟

یک متخصص اورولوژی و آندرولوژی گفت: به‌طور طبیعی با بالارفتن سن مردان ترشح هورمون تستوسترون که یک هورمون مردانه است، به‌تدریج کاهش می‌یابد. البته سرعت این کاهش در افراد مختلف متفاوت است و تحت‌تأثیر استرس روانی، داروها، بیماری‌های مزمن نظیر دیابت، بیماری‌های تنفسی و کلیوی متفاوت خواهد بود.
آندروپوز که حالتی معادل یائسگی در زنان است، به بروز مجموعه‌ای از علایم گفته می‌شود که به دنبال کاهش هورمون‌های مردانه در برخی مردان ایجاد می‌گردد. این عارضه حدود 20 درصد در مردان بالای 70 سال شیوع دارد.
وی افزود: یائسگی واقعی در مردان زمانی اتفاق می‌افتد که هر دو بیضه فرد در اثر تصادف از دست رفته باشد و یا به علت درمان‌های سرطان پرستات بیضه‌ها را خارج کرده باشند.
ترشح هورمون مردانه با افزایش سن در مردان کاهش می‌یابد
این عضو هیئت علمی ‌پژوهشگاه ابن‌سینا گفت: به‌طور طبیعی با بالارفتن سن مردان ترشح هورمون تستوسترون که یک هورمون مردانه است، به‌تدریج کاهش می‌یابد. البته سرعت این کاهش در افراد مختلف متفاوت است و تحت‌تأثیر استرس روانی، داروها، بیماری‌های مزمن نظیر دیابت، بیماری‌های تنفسی و کلیوی متفاوت خواهد بود.
علایم این بیماری چیست؟
وی در خصوص علایم و عوارض بیماری آندروپوز مردان اظهار داشت: علایم این بیماری شامل اختلالات جنسی، اختلالات عضوی مانند کاهش توانایی جسمی، اختلالات روانی نظیر تحریک‌پذیری بالا، خستگی، افسردگی، اختلالات حافظه، اختلالات خواب است.
اکثر مردان با وجود سطح پایین تستوسترون علایم خاصی ندارند
مسئول کلینیک درمان ناباروری مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا در این خصوص ادامه داد: سطح کاهش تستوسترون که در آن علایم بیماری آشکار ‌گردد، از فردی به فرد دیگر متفاوت بوده و غالب مردان با وجود سطح پایین تستوسترون علایم خاصی از خود نشان نمی‌دهند و از طرفی این بیماری کمتر تشخیص داده شده و کمتر درمان جدی صورت می‌گیرد.
نحوه درمان آندروپوز یا یائسگی مردان
امیرجنتی با بیان این‌که درمان این بیماری با تجویز اشکال مختلف داروی تستوسترون انجام می‌گیرد، افزود: به دلیل چالشی که تجویز این دارو در مردان مسن ایجاد می‌کند، ابتدا باید تشخیص بیماری با اندازه‌گیری سطح دقیق سرومی تستوسترون قطعی شود و ملاحظات تجویز نیز در نظر گرفته شود. در صورت تجویز دقیق این دارو، بسیاری از علایم و مشکلات نظیر چاقی مفرط، آنومی یا کم‌خونی، افسردگی، پوکی استخوان و اختلالات جنسی بهبود می‌یابد. در هر سنی می‌توان تستوسترون تجویز کرد و سن، فاکتور محدودکننده در تجویز این دارو نیست.
تجویز تستوسترون در مورد افرادی که سرطان پروستات دارند مناسب نیست
این متخصص اورولوژی و آندرولوژی در خصوص تجویز تستوسترون برای درمان این بیماری تأکید کرد: در مردان مبتلا به غلظت خون، نارسایی قلبی، سرطان پروستات و حتی بزرگی خوش‌خیم پروستات همراه با علایم شدید، نباید این دارو تجویز شود؛ هرچند که افزایش تستوسترون در افزایش خطر سرطان پروستات و بزرگی خوش‌خیم پروستات ثابت نشده است، ولی تجویز این دارو در سن بالا برای درمان یائسگی مردان باید با ملاحظات بیماری پروستات انجام شود.
مهرخانه

  
  
<   <<   31   32   33   34      >